Workshops en events

E-seminarie – Mens erger je niet! Cruciale bedrijfsprocessen in kaart brengen en verbeteren

Vanaf dit najaar bieden we een reeks e-seminaries aan onder de noemer 'Febecoops coöperatieve boterhammen uit het vuistje', een reeks van vier licht verteerbare maar voedzame e-seminaries voor coöperaties. Dit seminarie is het tweede in de reeks. Omdat we weten dat jouw werkuren doorgaans al meer dan goed gevuld zijn, bieden we je deze tijdens jouw middagpauze aan. Zo kan je tijd maken voor een lichte voedzame coöperatieve boterham uit het vuistje: jij bouwt een rustmoment in en Febecoop zorgt ervoor dat deze leerrijk opgevuld wordt.

Cruciale bedrijfsprocessen in kaart brengen en verbeteren

Niet nagekomen afspraken, een ontoereikende voorraad uitgerekend op het moment dat er een grote bestelling binnenkomt, werkruimtes die er steevast bijliggen alsof orkaan Katrina net gepasseerd is,….   Heb je soms ook het gevoel dat er te veel misloopt in jouw coöperatie of erger je je aan steeds terugkerende fouten?  Hoog tijd om even naar jouw bedrijfsprocessen te kijken!

Tijdens deze initiatie “procesbeheer”  krijg je handvaten om processen  in jouw organisatie te detecteren,  visueel  in kaart te brengen en zo te verbeteren. Weg met structurele fouten en ergernissen!

Wat mag je verwachten?

  • Inzicht in het belang van processen en procesbeheer in jouw coöperatie
  • Een zicht op de verschillende types processen in jouw coöperatie
  • Een plan van aanpak om processen in jouw coöperatie samen met jouw medewerkers te detecteren, in kaart te brengen en te verbeteren

Praktisch

Je kan inschrijven voor de hele reeks of voor die ene sessie waarin jij meer in het bijzonder geïnteresseerd bent. Je kan je inschrijven tot 4 dagen voor de sessie doorgaat. Twee dagen vooraf sturen we je een Zoomlink door.  Deelname is gratis maar we verwachten wel dat wie ingeschreven is, de sessie volgt.  Klik op de knop ‘Aanmelden’ en schrijf je hier in.

(*) Foto door Chanice Garcia

Inschrijven voor het E-seminarie - Mens erger je niet! Cruciale bedrijfsprocessen in kaart brengen en verbeteren

Inscription formation / évènement
Checkboxes
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.