Workshops en events

Heb je een sociaal ondernemersidee of wil je meer weten over sociaal ondernemen? Schrijf je nu in voor Start SOON in Leuven …

Loop je in deze snel veranderende tijden al een poos rond met een (vernieuwend) sociaal projectidee? Maar ben je er om diverse redenen nog niet mee aan de slag gegaan? Of ben je uitgekeken op je huidige job en toe aan een nieuwe uitdaging? Weliswaar in een zinvollere omgeving met meer maatschappelijke impact? Of wil je gewoon graag kennismaken met de ondernemende mogelijkheden binnen sociaal ondernemerschap? Schrijf je dan nu in voor Start SOON!

Start SOON, gratis begeleidingsprogramma voor sociale ondernemers in spé

Het Start SOON programma is een gratis begeleidingsprogramma voor sociale ondernemers in spé, aangeboden door de Vlaamse overheid en uitgevoerd door Febecoop, StreetwiZE en Deloitte. Start SOON dompelt je helemaal onder in de wondere wereld van sociaal ondernemerschap! Ervaren sociale ondernemers delen hun praktische kennis. Experten ondersteunen je bij het aanscherpen van jouw sociaal projectidee. Via workshops werk je aan je persoonlijke ondernemerscompetenties, leer je om te “pitchen” en word je gecoacht om je persoonlijk ondernemingsplan op te stellen.

Het traject bestaat uit twee delen:

  • Een voortraject met de nadruk op informatie en waar ervaren sociale ondernemers je op sleeptouw nemen.
  • Een acceleratietraject met de focus op de opmaak van een ondernemings- en financieel plan van jouw sociaal ondernemersidee.

Kom je in aanmerking voor Start SOON?

Is jouw antwoord op onderstaande vragen ‘JA’? Dan kan je gratis deelnemen aan het Start SOON begeleidingstraject!

  • Jij hebt een ondernemersidee of interesse in sociaal ondernemen.
  • Het kriebelt om een sociale onderneming op te richten.
  • Je wil sociale impact of maatschappelijke winst creëren met je sociale onderneming.
  • Nieuw! Heb je nog geen concreet sociaal ondernemersidee maar wel interesse in sociaal ondernemen? Ook dan kan je deelnemen aan het Start SOON traject.

Klaar om je in te schrijven?

Je bent geïnteresseerd en wil je graag inschrijven? Druk op de knop rechts ‘Ik schrijf me in’.

Vul de vragenlijst in die op jou van toepassing is: (1) voortraject (geen concreet ondernemingsidee en/of geen ervaring met sociaal ondernemerschap) of (2) acceleratietraject (concreet sociaal ondernemersidee én/of ervaring met sociaal ondernemerschap). Je beantwoordt enkele vragen over sociaal ondernemerschap en jouw projectidee. Jouw antwoorden zorgen ervoor dat de Start SOON-coaches inzicht in jouw ondernemersprofiel verwerven om je deskundig te kunnen begeleiden.

Meer info?

Bart Van Gysel – b.vangysel@febecoop.be –  02 / 500.53.10

example

Samen gaan we verder

Heb je specifieke vragen of noden? Wij zijn er voor jou.

Contacteer ons