Nieuws

BNP Paribas Fortis looft informatiebeleid van Febecoop tijdens COVID-19 crisis

Tijdens de lockdown stonden wij onze coöperaties met raad en daad bij om hen te helpen om deze moeilijke periode te overbruggen o.a. met de oprichting van een COVID 19 e-room op deze website. In een recente spot op Radio 1 looft BNP Paribas Fortis het beleid van non-profitorganisaties ter ondersteuning van de sociale en coöperatieve economie. Febecoop wordt hierin met naam en toenaam genoemd.

“Febecoop gaf accurate juridische informatie voor de organisatie van Algemene Vergaderingen van coöperaties met inachtneming van de nieuwe regels”

Uiteraard is Febecoop blij met zo veel gratis publiciteit in prime-time. Maar het verheugt ons nog meer dat de grootbank haar informatieve radiospots in toenemende mate wijdt aan thema’s,  gelinkt aan duurzaamheid.

Ten slotte hopen we dat onze coöperaties en hun waardenpatroon inspiratie kunnen bieden voor het duurzaamheidsbeleid van de bank met betrekking tot haar kernactiviteit, zijnde bankieren. Wie jaarlijks miljarden in de economie investeert, kan een wezenlijk verschil maken op het vlak van mensenrechten en het klimaatbeleid van ondernemingen.

2.12.0.0

Meer nieuws

Al het nieuws

Meer nieuws

Al het nieuws
example

Samen gaan we verder

Heb je specifieke vragen of noden? Wij zijn er voor jou.

Contacteer ons